Najnovšie recenzie zo sekcie In-line kolieska
- Rýchlosť, svietivosť večer, líšite sa :) a to je všetko.
- Katastrofálna výdrž. Opotrebenie hrôza, za dva týždne sú do koša. Ak si 100kg športovec a jazdíš 3-4x do týždňa po 45minut, 15-20km, po cyklochodníku, tak sú na kašu za 2 týždne. Mám nové ložiská značkové, a tieto shity vraj 85A sa zodrali hned. Neverim, ze su 85A. Mal som ineho vyrobcu a vydrzali ovela viac. Momentalne zhanam 86A, 87A, 88A. Tieto kolieska si možu dať dievčence na korčulky a premávať sa po námestí, po dlažbe alebo len tak skočiť na nich do Jednoty po masieločko a chlebík v sobotu ráno.
Neodporúčam.
Tempish Flashing 84 mm 85A 2ks
Registrovaný používateľ
Pridané: 18. júla 2022
(naposledy upravené 21. júla 2022)
- Rychlost s kvalitnymi loziskami.
Zatiaľ spokojny
Zatiaľ spokolny
Dobrá cena, dobrá kvalita
- výborné kolieska po 20km ani náznak opotrebenia
kvalita zodpovedá požiadavkám priemeru aj cena, spokojný
Tento produkt sa mi zapáčil pri porovnávaní s podobnými kolieskami a cenovo tiež vyhovoval. Vnúčka sa zatiaľ nesťažovala pri používaní, takže spokojnosť.
- Rychle kolieska
Fakt som s koleckami spokojny. Su rychle. Vyzeraju celkom kvalitne. Casy a tempo na korculiach mi islo rapidne dole. Nabuduce kupim zas taketo iste.
- Najlacnejšia sada na internete
Inde lacnejšie nenajdete
- Spokojnost
- Rýchla zásielka tovaru
Powerslide Intifity 110 85A spĺňa moje predstavy o kolieskach na kondičný tréning.
- Cena a kvalita.
- kolieska sú pre kolieskové korčule
- Pekné kolieska vhodné na malé korčule pre začiatočníkov
Rýchlejšie opotrebenie
- spĺňajú to čo som od nich očakával
Som spokojná s farbou koliesok, lebo syn má tmavé korčule, tak som hľadala aj tmavé kolieska. Chcela som kolieska pre bežné korčuľovanie a parametre týchto koliesok tomu zodpovedajú. Priemer 84mm považujem sa univerzálny typ (nie je ani malý pre pomalé korčuľovanie začiatočníkov a ani veľký pre rýchle korčuľovanie pokročilých). Rovnako tvrdosť 82A patrí medzi stredné tvrdosti a to som presne chcela.
- Rychlost
- Opotrebenie
- Core
- Opotrebenie
- Rychlost
- Dobre navrhnuty a huzevnaty core kolieska
Subjektivne, asi najlepsie kolieska na trhu
Zobrazujem 21 - 40 zo 78 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 Ďalšie »